VreugdeVolZijn

Healing en reading

Healing

Tijdens een healing kijk ik naar de doorstroming van de energie en naar waar het hapert. Samen kijken we hoe we de stroom weer op gang kunnen brengen en houden. Een healing duurt gemiddeld een half uur.

Reading

Tijdens een reading kijk ik ook naar je energiesysteem en naar de plekken hierin die aandacht nodig hebben. Deze aandachtsplekken onderzoeken we samen in de vorm van een begeleide visualisatie of een energie- of chakra- opstelling. Dit geeft jou meer inzicht in hoe je je eigen energiestroom op gang kan houden. Tijdens een reading vertel ik meer over dat wat ik zie en ook dit is om jouw inzicht te geven en je een aanzet te geven tot het veranderen van oude patronen of inzichten of overtuigingen. Een reading duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur.

Reading op een vraag

Een reading kan ook gaan over een specifieke vraag waar je mee zit. Dit kunnen alle mogelijke vragen zijn. Enkele thema’s waar een vraag over kan gaan zijn: -Al een tijd niet lekker in je vel zitten -Steeds in vergelijkbare situaties terecht komen -Relaties (met je partner, buurvrouw, collega, enz.) -Familie -Fysieke klachten -Over 1 van je kinderen waarmee het niet goed gaat Enzovoort….

Kosten

Zowel de healing als de reading kost €60,-. Wanneer de sessie langer dan 1 uur duurt komt daar €60,-/uur bij met een maximum tijdsduur van totaal 1,5 uur. Als je dat wenst kun je de reading opnemen, om thuis nog eens rustig af te kunnen luisteren.

Energie-systeem

We kennen allemaal ons fysieke lichaam, dat wat je vast kunt pakken. Ook weten we dat we emoties hebben en deze zijn niet vast te pakken. Je zou kunnen zeggen dat emoties en gevoelens in te delen zijn bij een ander deel van je, namelijk je energiesysteem. Om hier begrijpelijk over te kunnen praten en dit te begrijpen is er lang geleden in het oosten een indeling gemaakt die aura en chakra’s genoemd zijn.

Aura

De aura is de ruimte direct om je fysieke lichaam heen. Het heeft de vorm van een ei, waarin jouw lichaam in het midden staat. Wanneer je hier gevoelig voor bent kun je hem waarnemen door (helder)zien of voelen. De aura fungeert als een zeef of grens tussen jou en de buitenwereld.

Chakra’s

De chakra’s kun je je voorstellen als wielen van energie. Ze zitten in een lijn vanaf je bekkenbodem tot je kruin. Dit zijn 7 chakra’s. Elk chakra heeft zijn eigen thema’s. Zo gaat bijvoorbeeld het basischakra over thema’s als overleven, een dak boven je hoofd, voldoende te eten, (zelf)vertrouwen en veiligheid en het keelchakra over alle vormen van communicatie en luisteren.

Leven

Alle gebeurtenissen in het leven en de manier waarop het verwerkt wordt, hebben hun invloed op de aura en de chakra’s. Je energiesysteem is, net als jezelf, steeds in beweging en in ontwikkeling. Een bepaalde gebeurtenis kan zowel een positief als een negatief effect hebben op je energiesysteem. Dit heeft weer gevolgen voor hoe jij je voelt in je lichaam (somber of vrolijk voelen, niet lekker in je vel zitten of ziek worden.) Er zijn verschillende manieren om hier wat mee te doen, o.a. met een healing of reading.